Publicitat
Publicitat

Homenatge als difunts per Tots Sants

Els cementiris llueixen en una jornada significativa com la de Tots Sants. Centenars d'ofrenes florals en record dels difunts. Com a complement per acabar de fer més agradable la diada, actuació poetico-musical.

Una actuació musical, a càrrec del duet format per Baltasar Fonts i Perepau Ximenis van cloure els actes institucionals de l'Ajuntament de l'Escala en el dia de Tots Sants. Una diada en què els cementiris s'omplen de visites de familiars que volen tenir ben presents els seus familiars i avantpassats difunts. Actuació musical que completava el recorregut fet al llarg del matí per una delegació municipal que va fer una ofrena floral a cadascun dels tres cementiris municipals: el mariner, el de Sant Martí d'Empúries i el municipal.

Esl cementiris son també una joia del patrimoni local, especialment el mariner, en actiu fins l'any 1970. És per això que el consistori hi dstinar recursos de forma regular en tasques de manteniment o consolidació. És el cas de la important reforma feta al cementiri mariner l'any passat o de la construcció d'un pou al cementiri municipal aquest any.

L'afluència de gent amb rams i ofrenes florals va ser una constant durant tota la jornada de tots sants, especialment al llarg del matí.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar