Publicitat
Publicitat

L'Escala i La Jonquera s'enfronten tres anys després

Després de tres temporades, el FC l'Escala torna a enfrontar-se a la Jonquera. Els dos equip arriben al derbi de diumenge havent encadenat dues victòries consecutives. Els escalencs venen de guanyar el Manlleu i el Palamós mentre que La Jonquera ve de sumar contra el Sabadell i el Mollet.

Els dos equips arriben amb dues victòries consecutives. L'Escala i la Jonquera es troben diumenge a les 4 de la tarda al Nou Miramar. L'última vegada que van enfrontar-se aquests dos equips de l'Alt Empordà va ser la temporada 2015-16. Els escalencs ara són sisens amb 12 punts i els fronters són dotzens amb 9. El defensa Zou Moustakim, ara a la Jonquera, tornarà al camp de l'Escala, ara com a visitant. 

En bàsquet, el sènior masculí dissabte a les 8 del vespre es desplaça a la pista del Castelló per disputar la segona jornada del grup A de la Tercera Territorial. Els de Goran Minic, que van estrenar-se amb victòria el passat cap de setmana a casa contra el Tossa de Mar, són conscients que aquest enfrontament serà complicat. 

I en atletisme, aquest diumenge 3 de novembre es corre la Tramun Trail de l'Escala. Les distàncies són les mateixes que l'any passat, 6, 10 i 21 quilòmetres. Les inscripcions es poden formalitzar a www.curses.cat o bé el mateix dia de la prova.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar