Publicitat
Publicitat

Tot a punt per a la celebració de Tots Sants

La Brigada d’Obres i Serveis està enllestint els treballs de pintura i desbrossament del Cementeris de l'Escala de cara al proper 1 de novembre, Dia de Tots Sants. També s'han acabat les obres del nou pou d'aigua del cementiri de la carretera de Viladamat. 

Com cada any per aquestes dates, els operaris de la Brigada d'Obres i Serveis de l'Escala estan rematant els últims detalls per tal que el cementiri mariner, el de Sant Martí i el de la carretera de Viladamat estiguin en perfectes condicions de cara a la celebració del Dia de Tots Sants, el divendres 1 de novembre. Els treballs s'han centrat a repintar les parets i en el desbrossament dels voltants, tot i que des de la brigada local treballen durant tot l'any per a tindre les instal·lacions en perfectes condicions.

Una de les tasques destacades d'aquest any, les obres del pou del cementiri de la carretera de Viladamat. Una millora necessària tant pel cementiri com pel tanatori. 

Pel que fa a l’operatiu  de seguretat, la Policia Local serà l’encarregada de coordinar els accessos al cementeri i de regular el trànsit dels voltants, sobretot al cementiri de l'Escala. Els agents també gestionaran l’aparcament de vehicles i faran tasques de vigilància. Per commemorar el dia dels difunts, un any més l'Ajuntament de l'Escala ha programat un acte institucional. Es tracta de les ofrenes florals i un recital poètic amb acompanyament musical, serà divendres a les 12h al cementiri de l'Escala.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar