Publicitat
Publicitat

El sènior masculí debuta amb victòria en el grup A de la Tercera Territorial (69-56)

El sènior masculí del Club Bàsquet l'Escala és l'únic primer equip del municipi que encara no ha perdut cap partit. Els de Goran Minic van guanyar els tres primers partits de la primera fase i aquest cap de setmana han debutat en el grup A amb victòria contra el Tossa de Mar. El resultat 69 a 56. 

El sènior masculí del Club Bàsquet l'Escala s’estrena en el grup A de la Tercera Territorial amb victòria a casa contra el Tossa de Mar. El resultat 69 a 56. El cinc inicial de l'Escala va ser Miquel Martí, Joan Mitjanas, Albert Comas, Roger Espinosa i Lluís Bosch.

Els resultats dels quarts: 14 a 13, 37 a 29, 49 a 45 i 69 a 56. En el primer quart, els blaus van fer 14 punts, en el segon 23, en el tercer 12 i en el darrer 20. Els tres màxims anotadors escalencs van ser Miquel Martí amb 18 punts i Arnau Costey i Pau Valls amb 15. Costey va fer quatre triples. Dos en el primer, un en el segon i un en el quart. Destacar que dos jugadors, Miquel Martí i Pau Valls, van puntuar en tots els quarts.

Els de Goran Minic encara no han perdut. Tres victòries en la primera fase i triomf aquest cap de setmana. De fet, és el primer equip de l'Escala que encara no ha perdut. 4 de 4.

El pròxim partit de l'Escala serà dissabte a les 8 del vespre a la pista del Castelló.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar