Publicitat
Publicitat

Campanya Una Poma per l'Esclerosi Múltiple

La Fundació Esclerosi Múltiple ven desenes de pomes en la campanya divulgativa Una Poma per la Vida. S'ha fet aquest cap de setmana en col·laboració del supermercat Bon Preu. La campanya consistia en fer divulgació de la malaltia i vendre pomes al preu d'euro i mig.

El supermercat Bon Preu ha acollit aquest cap de setmana passada la campanya Una Poma per la Vida, de sensibilització amb l'esclerosi múltiple. Es va instal·lar una parada de la Fundació ESclerosi Múltiple a l'interior de l'establiment des d'on diferents voluntaris explicaven als clients què és l'esclerosi múltiple i els convidaven a col·laborar amb la campanya tot comprant una poma al preu d'un euro i mig.

Una Poma per la Vida va estar obert durant tot divendres i tot dissabte i les voluntàries en fan un balanç ben positiu.

Tots els diners recaptats amb la venda de les pomes solidàries es gestionen a través de la Fundació Esclerosi Múltiple per ajudar els afectats d'aquesta malaltia.

En tot cas, des de l'Escala s'ha aportat un granet de sorra a la campanya divulgativa Una Poma per la Vida. A falta de saber resultats finals, es feia un agraïment públic ben sincer a tots els qui hi han participat.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar