Publicitat
Publicitat

El FC l'Escala visita el camp del Palamós

El FC l'Escala visita el camp del Palamós, el sènior masculí del CB l'Escala debuta en el grup A de Tercera Territorial a casa contra el Tossa, el sènior femení té cita a Porqueres i el CER l'Escala de la Superdivisió Masculina es desplaça a la pista de l'Arteal Santiago de Galícia. Serà un cap de setmana ple d'activitat.

Donar la campana. Aquest és l'objectiu del FC l'Escala d'aquest diumenge a les 5 de la tarda. Els de Sepu visiten el camp del Palamós, un dels tres equips del grup primer de la Primera Catalana que encara no ha perdut cap partit. Botxi s'enfrontarà al seu exequip, també Nahum López, ara amb l'equip palamosí.

No faltarà la motivació.

El passat cap de setmana, el Palamós va empatar a 2 al camp del Mollet. Els molletencs es van posar per davant en dues ocasions, però els palamosins aconseguien empatar.

En el minut 23, el capità Víctor Rodríguez trencava l'empat a 0 inicial.

Deu minuts després, en el 33, el Palamós empatava el partit gràcies a l'encert de Guillem Cornellà. Amb l'1 a 1 es marxava al descans.

A la segona part, van marcar dos Davids. Primer va marcar el David local, David Garcia, en el minut 60. I sis minuts després, en el 66, els de Joan Marmol posaven el 2 a 2 final. L'autor del gol: David Cano.

Pel que fa als juvenils, també juguen a fora i a la mateixa hora que el primer equip. Diumenge a les 5. Les Preses és el seu rival. Recordem l'equip de Botxi és líder després de guanyar els tres primers partits.

En bàsquet, el sènior masculí dissabte a 1/4 de 7 de la tarda debuta en el grup A de la Tercera Territorial a casa contra el Tossa de Mar. Per la seva banda, el sènior femení també dissabte però a les 4 té compromís a la pista del Porqueres. Les de Susi Martí són setenes.

I en tennis taula, el CER l'Escala dissabte a les 11 espera puntuar a la pista de l'Arteal Santiago de Galícia. És probable que el club convoqui els dos jugadors estrangers, el xinès i el rus.

Recordem que el CER l'Escala ha perdut els tres primers partits i actualment trepitja el descens.