Publicitat
Publicitat

8a lectura de textos clàssics Anna Saurí

La violència a la Grècia antiga centra la vuitena lectura de textos clàssics Anna Saurí. Alumnes de batxillerat de l'Institut El Pedró i de l'Institut Montgrí fan palesa un any més la vigència dels textos clàssics a l'hora de tractar temes de rigorosa actualitat.

Una vintena d'alumnes de batxillerat de l'institut el Pedró de l'Escala i de l'institut Montgrí, de Torroella, han protagonitzat la vuitena lectura de textos clàssics Anna Saurí. Una iniciativa ja plenament consolidada que recorda cada any la professora Anna Saurí, morta d'accident de circulació l'any 2015, que havia estat la promotora d'aquesta activitat. Enguany la lectura ha recordat textos que parlen de la violència. 

Un any més s'ha volgut demostrar que a partir de textos clàssics es poden tractar temes de rigurosa actualitat.

L'activitat ha tingut lloc a la llibreria Vitel·la, col·laboradora d'aquesta iniciativa des de la primera edició. I un any més, l'acte ha comptat amb participació de l'institut Montgrí.

La lectura d'enguany ha comptat amb textos diversos que tracte el concepte de la violència des de diferents òptiques. Els alumnes van repassar textos d'autors com Hesíode, Heràclit o Homer, entre d'altres.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar