Publicitat
Publicitat

La junta de l'associació El Rosetó plega

La junta de l'Associació El Rosetó, entitat encarregada de la cavalcada de reis i del Via Crucis vol deixar-ho. Així ho explicarà a la reunió extraordinària de dema a la nit. Els membres actuals garanteixen la cavalcada d'aquest any. No així el via crucis.



És Jaume Callol, president de l'Associació Cultural El Rosetó, entitat que organitza la cavalcada dels Reis de l'Orient i el Via Crucis Vivent. L'entitat va ser fundada fa vint anys i en el transcurs d'aquests vint anys la junta directiva ha estat constituida, amb petites variacions per les mateixes persones. Ja fa anys que hi havia avisos. I aquest any el cansament s'ha fet evident fins el punt de presentar la dimissió i demanar relleu. Sense cap altre motiu que el cansament.

Per això s'ha convocat una reunió extraordinària per explicar la situació i sondejar la possibilitat que surti un nou equip. demà al vespre al CER. La junta considera irrevocable la seva decisió de plegar. Tot i això, garanteixen que el 5 de gener es farà la cavalcada dels Reis de l'Orient. Hi hagi o no hi hagi junta nova. No així el Via Crucis de la setmana santa vinent que, si no sortís un nou equip podria no fer-se.

És per això que Jaume Callol demana que tothom que participa en aquestes dues activitats populars de l'Escala assisteixi a la reunió de demà al vespre

La reunió es farà a la sala d'actes del CER, demà, a dos quarts de deu de la nit.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar