Publicitat
Publicitat

La Vela torna a l'escola

La vela torna a l'escola i a l'institut de l'Escala amb el Club Nàutic l'Escala. Una activitat reiniciada des del passat setembre, que forma part de l'assignatura d'educació física i ofereix a tots els joves la possibilitat de gaudir d'aquest esport. 

Des del passat mes de setembre els alumnes de sisè de primària del CEIP Empúries i Esculapi de l'Escala naveguen a vela un cop a la setmana des del club nàutic dins l'assignatura d'educació física. En total són 90 nois i noies, i amb ells s'ha iniciat el curs 2019-2020 de vela escolar al club nàutic. De cares al mes de març comencen les classes els alumnes de cinquè dels dos centres. Qui ja està navegant també són els alumnes de l'institut, concretament una vintena de joves de segon d'ESO. Ells ho fan novament com assignatura optativa. 

En total doncs el programa de vela escola acollirà enguany més de 200 nois i noies. Tots ells gaudiran d'una proposta que combina educació i esport, una iniciativa que en cas del més petits també és relaciona amb altres assignatures escolars a banda de l'esportiva. La introducció a la vela, s'emmarca com un objectiu principal de l'Escala de Vela del Club Nàutic l'Escala, per difondre i promocionar la vela per tal que tothom en gaudeix. 

La trajectòria del projecte és llarg i és un dels que té més recorregut de tot el litoral català. Per tot això i pel treball conjunt de les diferents parts implicades, l'Esport Blau escolar va ser reconegut per la Federació catalana de vela durant un acte que va tenir lloc durant el Saló Nàutic de Barcelona. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar