Publicitat
Publicitat

L'equip masculí de tennis guanya èpicament (3-2)

El Club Tennis l'Escala per segona temporada consecutiva competeix a la sisena lliga catalana de tennis i ho farà amb un equip +40. El debut va ser aquest diumenge al matí contra el Porqueres i el conjunt escalenc va guanyar èpicament 3 a 2. Els altres rivals són el Celrà, Costa Brava, Llafranc i Olot. 

Debut amb victòria. Tot i anar perdent per 1 a 2, va guanyar per 3 a 2. L'equip masculí +40 del Club Tennis l'Escala supera èpicament al Porqueres. Era el primer partit de la sisena lliga catalana de tennis en la que el club escalenc hi compeix per segon curs seguit.

Els quatre primers partits eren individuals i el cinquè per parelles. L’Escala va guanyar el segon i el quart i va perdre el primer i el tercer. Les victòries individuals les van aconseguir Jordi Bras i David Aguilera. I amb el 2 a 2 en el marcador, saltaven a la pista Joan Torrens 'Jovito' i Josep Lluís López. La parella escalenca va guanyar i va posar el 3 a 2 final.

Aquesta lliga, formada per sis equips, Celrà, Costa Brava, Llafranc, Olot, Porqueres i l'Escala, ha començat aquest passat cap de setmanai s'allargarà fins al gener. L'objectiu és millor els registres de l'edició passada.

La categoria és la Segona Divisió de les comarques gironines.

El pròxim rival de l'Escala és el Llafranc.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar