Publicitat
Publicitat

Excursió "L'Escala contrast de paisatges"

Una vintena de persones ressegueix la costa del Parc Natural entre les Planasses i Cala Farriola, tornant a port en vaixell en la sortida “L’Escala, contrast de paisatges”. És iniciativa de l’ADET amb la participació de Creuers Mare Nostrum i Terramar – Natura i Cultura.

La sortida "L'Escala, contrast de paisatges" va recorrer a peu el tram de parc natural comprès entre el port, les planasses, punta del Milà i cala Ferriola. Excursió que sortia a les nou del matí i que arribava a final de recorregut passat el migdia. Pel camí es van anar fent petites parades per rebre els explicacions corresponents en cada punt d'interès. 

La tornada a port es va fer amb Creuers Mare Nostrum, acostant-se especialment als punts més significatius de la costa compresa entre Cala Farriola i el port de l'Escala com Les Tres Coves, la Cova Gran i Punta Milà o la Cova del Sabó. Una sortida de fora temporada turística per prendre consciència de la riquesa patrimonial d'un entorn protegit i comprès dins el Parc Natural del Montgrí, Ïlles Medes i Baix Ter.

La sortida, organitzada des de l'oficina de turisme comptava amb la implicació del Parc Natural del Montgrí, Ïlles Medes i Baix Ter, Creuers Mare Nostrum i Terramar - Natura i Cultura.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar