Publicitat
Publicitat

250 participants en la caminada solidària nocturna

Més de 200 participants i 750 euros recaptats, a la primera caminada nocturna solidària per commemorar el dia mundial del càncer de mama. La Junta Local va proposar una caminada arran de mar i l'Escala va il·luminar de rosa la casa del Gavià dins la campanya "Suma't al rosa".

La Junta Local contra el càncer de l'Escala, va organitzar una caminada solidària per celebrar el dia mundial del càncer de mama, el dissabte 19 d'octubre. L'activitat va acollir 250 persones disposades a fer una estona d'esport arran de mar, una xifra considerable amb la qual es va recaptar 750 euros per ajudar a la investigació i també a les famílies amb malalts de càncer. Una participació que va fins i tota a les organitzadores.

La caminada constava d'uns 7Km, sortida de la Riba, tot vorejant el mar fins a arribar el port i tornar. Una activitat solidària i no competitiva, tot i això sempre hi ha participants que prefereixen fer l'activitat corrent per gaudir d'un petit entrenament. Aquest és el cas de la Berta i la Jana, del club atletisme Ventalló que va fer la caminada amb 42 minuts. 

 

La junta local de l'Escala va comptar amb la col·laboració del club d'atletisme flama 91, qui va encarregar-se de marcar el circuit.  A més la mateixa entitat esportiva va entregar durant el matí 867 euros a la junta local contra el càncer, uns diners corresponents a les inscripcions de la curs de la dona de 2018.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar