Publicitat
Publicitat

Carles Roman grava un videoclip per 'Veiculo Longo'

El dibuixant de còmics escalenc Carles Roman segueix combinant la seva feina amb la creació de vídeos. Amés dels curtmetratges que sol fer cada any, ara s'ha decidit per fer un videoclip del grup gironí 'Veiculo Longo'.

L'escalenc Carles Roman està treballant en un videoclip pel grup gironí 'Veiculo Longo' , un grup que enguany ha estat protagonista d'un dels concerts eclèctics d'estiu.Aquest serà el segon videoclip de Roman, que aprofita el temps en un any en el que no té previst gravar cap curtmetratge.Durant un temps compaginarà els còmics amb el vídeo.Les imatges s'han gravat darrerament, ara toca la fase de muntatge.

El cantant de 'Veiculo Longo' és alumne de l'escola de música i participa a la Batuscala, d'aquí la relació amb Carles Roman.El grup ha posat molta il·lusió en el videoclip, que justament porta el mateix nom del grup, de l'àlbum i del primer single.El mateix David Martínez defineix el grup que lidera.

En la gravació del videoclip, amés dels components del grup, hi han participat actors que han col·laborat als curtmetratges de Carles Roman, per exemple, en 'El retrat ovalat'.Si no hi ha novetat es presentarà en societat a finals de novembre.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar