Publicitat
Publicitat

Xerrada sobre el càncer de mama

Mig centenar de persones segueix la xerrada sobre prevenció del càncer de mama. Es va fer ahir al vespre a la biblioteca. Ha estat el primer dels dos actes programats a l'Escala entorn el Dia Internacional del Càncer de Mama.

Segons dades de l'Organització Mundial de la Salut, el càncer de mama representa un 16% de tots els càncers en pacients femenines i amb una tendència a l'alcal. S'estima que una de cada vuit dones tindrà càncer de mama al llarg de la seva vida. Una raó fonamental perquè totes es conscienciin de la necessitat de fer-se mamografies regulars. Dissabte es celebra el dia internacional del càncer de mama. I com a prèvia, ahir al vespre es va convocar una conferència informativa amb Montserrat Salvachúa psicooncòloga de prevenció de l'associació Catalunya contra el Càncer.

{Montserrat Salvachúa psicooncòloga de rpevenció - 01}}

El càncer de mama té un alt índex de curació si es detecta a temps. Cal tenir en compte, però, que hi ha també diferents tipus de càncer de mama i no tots  son fàcils de combatre.

Afortunadament, la tasca divulgativa de conferències com la d'ahir a la biblioteca, els avenços científics, i una conscienciació cada dia més gran de la societat han fet que cada cop hi hagi més casos de càncer que acaben curant-se.

Mig centenar de persones van seguir amb atenció la conferència d'ahir. Era el primer dels dos actes programats aquesta setmana per la Junta Local de Catalunya contra el Càncer. El segon, serà dissabte al vespre. Caminada solidària de la Riba a La Clota. Sortida a les vuit del vespre. Inscripcions, a 3 euros per persona, a la Riba mateix, des de les set.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar