Publicitat
Publicitat

La CUP, contra la llei Aragonès

La CUP llança un crit d'alerta contra la Llei Aragonès, que qualifica com una porta oberta al vampirisme empresarial de serveis públics com l'educació, la sanitat o els serveis socials. Juntament amb la plataforma Aturem la Llei Aragonès, la CUP va convocar una xerrada informativa al CER. L'assistència va ser escassa.

El grup impulsor de la CUP a l'Escala més la plataforma Aturem la Llei Aragonès va convocar un acte dissabte al CER per explicar el que consideren una via oberta al vampirisme empresarial dels serveis. "Llei Aragonès" és el nom que s'ha donat al projecte de llei de contractes de serveis a les persones. Llei que ja ha entrat en l'últim estadi de tramitació al parlament de Catalunya. Una llei que, des del govern es diu que ha de servir per blindar la qualitat dels serveis i evitar que es prioritzi l'oferta més baixa en les externalitzacons de serveis i per marcar com s'han de portar a terme. Però que des de la CUP es considera que no fa més que obrir la porta a noves privatitzacions de serveis bàsics com la sanitat, l'educació o els serveis socials.

La CUP de l'Escala lamenta l'alt grau de desconeixement que hi ha entre la població i especialment entre els sectors afectats de les conseqüències d'aquesta llei a la qual, a nivell polític, només s'hi oposen frontalment la CUP i Els Comuns. I alerten que no s'aprofiti un temps de mobilitzacions com l'actual per aprovar la llei en qüestió.

L'acte es va fer a la sala petita del CER, davant una desena de persones. La solució passa, segons Ciprés, per la ruptura.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar