Publicitat
Publicitat

Balanç de la campanya turística 2019

El bon temps de setembre i principi d’octubre acaba d’arrodonir una bona campanya turística. Després d’una arrencada difícil, la gran afluència de visitants en el tombant d’estiu a tardor n’és el tret més significatiu.

L'Ajuntament de l'Escala passa balanç a la temporada turística passades les festes temàtiques de tardor com la Festa de la SAl i la Festa de l'Anxova. I de fet, lligat amb aquestes festes i el bon temps que ha fet durant el mes de setembre i primers d'octubre, l'allargament de la temporada a finals d'estiu i entrada de tardor és el tret més significatiu del balanç que n'ha fet la regidora de l'àrea de turisme. Un balanç positiu, segons Marta Rodeja.

No s'han facilitat dades concretes que justifiquin aquest balanç, però s'han apuntat factors com l'obertura o remuntada de destins turístics fins ara en crisi o conflicte per ponderar les dificultats per arrencar la temporada.

La valoració positiva de la temporada és compartida pel sector. La regidora ha assegurat que n'ha percebut una valoració també satisfactòria.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar