Publicitat
Publicitat

Dotze noies al primer entrenament femení del FC l'Escala

Dotze noies de diferents edats s'han animat a fer el primer entrenament de futbol femení. Es farà cada dimarts de 18 a 19.15 i és obert a tothom. El FC l'Escala té ganes de formar un equip femení en un futur i l'entrenament d'ahir dimarts va ser el primer pas.

Un total de dotze noies de diferents edats van animar-se ahir dimarts a la tarda a fer el primer entrenament femení que ha impulsat el FC l'Escala. Va ser la primera presa de contacte i hi va regnar el bon ambient. En el primer dia, les jugadores van tenir la visita de l'escalenca Estela Pons, que juga actualment amb l'Estartit. De moment, l'equip està essent dirigit per Raul Ibañez. En la secció d'ahir es van fer exercicis de velocitat i de conducció. Aquests entrenaments seran cada dimarts de 6 a 1/4 de 8 de la tarda.

Jugadores escalenques com Amandine Garriga en el seu moment van haver de marxar de l'Escala perquè no hi havia cap equip femení en el seu municipi. Garriga porta quinze anys jugant a futbol. En fa dos que juga al Sant Pere Pescador.

Un club referent a la zona és la Unió Esportiva l'Estartit que porta més d'un quart de segle treballant amb el futbol femení. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar