Publicitat
Publicitat

En un mes s'han de portar a ple els pressupostos de 2020

Amb l'entrada a l'últim trimestre de l'any l'equip de govern de l'Escala està acabant de perfilar els pressupostos i les ordenances fiscals de cara a l'any vinent. L'equip de govern vol congelar impostos, tot i que l'increment de preu de serveis bàsics com la neteja o la recollida d'escombraries podrien implicar una puja.

Els pressupostos i les ordenances fiscals de cara al 2020 a l'Escala s'hauran de definir en poc més d'un mes.L'equip de govern vol congelar impostos com en els darrers anys, cosa que obligarà a reajustar despeses, ja que la majoria de serveis bàsics milloren prestacions i tindran més cost.Es parla de mantenir l'impost més important, l'IBI, i de possibles increments en els rebuts d'aquests serveis.S'explica que a vegades hi ha falses sensacions que es tenen diners per algunes coses i per d'altres no, i que cal distingir com la llei permet gastar aquests diners.

Per l'alcalde la millor fórmula és l'equilibri .

Són declaracions de l'alcalde Víctor Puga al programa Línia Directa de Canal 10 Empordà, que es pot visionar íntegre a www.canal10.cat.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar