Publicitat
Publicitat

Síndic de Greuges atén queixes a l'Escala

El Síndic de Greuges de Catalunya trasllada un equip a l'Escala. Durant tot el matí ha pogut atendre fins a 13 queixes, la majoria sobre temes d'habitatge, serveis públics o urbanisme. És el segon cop que el Síndic es desplaça a l'Escala.

El Síndic de Greuges de Catalunya ja fa anys que disposa d'un equip que es desplaça pel territori per atendre les queixes dels ciutadans. Aquesta setmana ha passat per l'Escala. Aquest tipus de visites persegueixen bàsicament dos objectius.

És el segon cop que l'oficina del síndic ve a l'Escala. L'anterior va ser el 2015. Els temes plantejats no son gaire diferents dels que es planteges a la resta del territori.

Des de l'oficina del Síndic s'apunta que el grua de satisfacció de la gent és bastant elevat. El fet que un 80% dels expedients oberts acabin resolent-se satisfactòriament, sens dubte, hi ajuda.

En la visita d'aquesta setmana, han acudit al Síndic un total de 13 veïns de l'Escala. Una, la Yolanda Van Zanten, que s'ha sentit desatesa per una avaria en el servei de telefonia que té contractat.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar