Publicitat
Publicitat

Als quioscos el número 9 de la revista Camí de Ronda

L'educació a l'Escala a principis del segle XX amb un dossier de l'escola de l'Ave Maria encapçala el número 9 de la revista Camí de Ronda. Aquesta setmana ha arribat als quioscos, després que l'any passat no s'edités.

La revista anual del CEDRHE ha tornat als quioscos. El número nou ja és al carrer i es pot adquirir al preu de vuit euros a tots els quioscos i benzineres del municipi. El principal, a mode de dossier, dedicat a l'educació a l'Escala a principis del segle passat. És un estudi aproximatiu a la hitòria de l'escola de l'Ave Maria, que va funcionar del 1915 al 1918, elaborat a quatre mans per Sagrari Martorell i Xavi Cortés.ç

Al llarg de 150 planes a tot color, la revista inclou una trentena d'articles de la temàtica més diversa, des d'una anàlisis de les troballes arqueològiques a La Punta, passant per dos estudis del passat de l'Alfolí de la Sal o l'entrevista a Boban Minic, entre d'altres.

La revista que ha sortit aquesta setmana és el número nou. Hauria de ser el deu, però l'any passat, per assumptes interns no va poder arribar a la seva cita amb els lectors amants de la història local.

Camí de Ronda ja es troba als quioscos. El preu de venda és de 8 euros. Subscriptors i anunciants la rebran a casa.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar