Publicitat
Publicitat

Segona fira gastronòmica Rafel Sabadí

La setmana vinent es celebra la segona fira gastronòmica Rafel Sabadí. La fira es planteja com a promoció dels productes de proximitat i com a homenatge pòstum a un dels cuiners més influents de l'Escala.

La segona Fira Gastronòmica Rafel Sabadí es dfarà a la zona de la Riba i comptarà amb un espai de show cooking amb degustació de productes locals i del territori més maridatge de vins amb anxoves de l'Escala entre altres propostes. Tot plegat sota el paraigües d'un nom significatiu i emblemàtic per a la gastronomia del territori com és el de Rafel Sabadí.

La fira compta amb la col·laboració de Girona Excel·lent, Oli de Ventalló, l'associació d'Antics Saladors d'Anxova de l'Escala, el Parc de les Olors, Booníssim, Carns i Embotits Homs i vins Pere Guardiola. La fira estarà oberta de deu del matí a nou del vespre. Una peça important serà el showcooking amb xefs que han passat pels fogons del restaurant El Roser 2.

Els plats elaborats pels cuiners podran ser degustats gratuïtament pel públic assistent. A la tarda, els protagonistes del showcooking seran els pescadors escalencs, que elaboraran un suquet de peix tal com el feia Rafel Sabadí. La família se sent orgullosa i agraida d'aquesta iniciativa i el reconeixement que es fa a en Rafelet.

La fira es completa amb tallers infantils. Un de barquetes de suro i un altre de nusos mariners, al migdia; un espectacle interactiu de dansa per a nens amb Empordà Mar; i cantada d'havaneres a càrrec del grup Arrels Escalenques, a les vuit del vespre.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar