Publicitat
Publicitat

Més de 15.000 persones han visitat L'Escala Esquitxada

L'exposició L'Escala Esquitxada de l'artista Nuria Albesa bat rècord d'assistència amb 15.437 visitants. El seu retorn a l'Escala ha comptat amb dues seus d'exposició, la casa del Gavià fins a l'11 d'agost i el castell carolingi a Sant Matí d'Empúries fins aquest passat cap de setmana.

La guanyadora de la beca de primavera de 2018, Nuria Albesa, ha tancat el cicle amb el seu retorn a l'Escala aquest estiu per presentar la seva nova exposició 'L'Escala Esquitxada' un recull de diverses obres amb l'Escala, la Comunitat Valenciana, Sevilla i Catalunya d'eix central. Més de vint obres on les seves dues passions l'arquitectura i la pintura uneixen forces per crear obres úniques, personals, detallistes i amb molt de caràcter sens dubte el tret diferencial de l'artista. 

Pel seu retorna l'Escala, Nuria Albesa a comptat amb les dues seus centrals per exposar les seves pintures La Casa del Gavià al nucli antic de l'Escala i al tram final al Castell Carolongi de Sant Martí. Dos espais que li han premés batre el seu propi rècord de visitants, passant dels prop de 5000 l'any 2018 als 15.437 aquest 2019. Cal recordar que Nuria Albesa, comptava amb les millors xifres de visites aconseguides per un guanyador de la beca de primavera. Amb aquests bons números i la bona acollida de la gent, Albesa marxa de l'Escala carregada de satisfacció i amb moltes ganes per tornar.

Albesa marxa amb les maletes carregades de bons moments i també de molta feina, ja que ha de preparar una nova exposició de cara a 2020.

 Per seguir més detalls de la seva obra és pot visitar el web www.nuriaalbesa.com o a les diferents xarxes socials com facebook o instagram 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar