Publicitat
Publicitat

Comencen les inscripcions a l'escola d'adults i taller memòria

Aquesta setmana, s'ha iniciat el període d'inscripció als cursos de l'escola de formació permanent d'adults de l'Escala, així com els tallers de la memòria de tardor, que amb una hora ja hi havia 42 persones apuntades.

Aquesta setmana han començat amb bon ritme el període d'inscripcions als cursos de l'escola d'adults, en total s'ofereixen una quinzena de cursos que inclouen català, anglès, tall i confecció, graduat en educació secundària, ceràmica, pintura, danses tradicionals, cambrer de pis i alfabetització entre altres. Les classes començaran a partir de l'1 d'octubre.

Al mateix temps s'ha obert les inscripcions per als tallers de la memòria de tardor, uns tallers on amb menys d'una hora ja tenien més de 42 inscripcions realitzades. En aquest moment encara queda alguna plaça disponible, és recordar que per segon any es disposa del centre cívic del Barri Rosa Lau per portar a terme les sessions dels dilluns, un espai pensat per oferir els tallers a més persones i també per facilitar l'accés als tallers a gent que viu fora nucli antic i per tant facilitar el desplaçament.

Les sessions de memòria es faran entre el 23 de setembre i el 10 de desembre i estan previstos diversos grups, que es creen per ordre d'inscripció. Els interessants en participar del taller de la memòria o alguns dels cursos de l'escola d'adults encara poden inscriure's de 9 a 13h al primer pis de Can Masset.

D'altra banda, a partir d'avui comencen les inscripcions al taller de formació en eines TIC programat per la biblioteca municipal. En aquest cas, per al curs sobre com fer un àlbum digital, les inscripcions són del 17 al 28 de setembre i el taller es farà el 8 d'octubre. Es farà un altre taller el 22 d'octubre sobre la informació al núvol amb Google Drive, per al qual es poden fer les inscripcions entre l'1 i l'11 d'octubre.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar