Publicitat
Publicitat

Tres de Ronda al cicle d'Arrel i amb Salero

Ple absolut al pati de l'Alfolí de la Sal en la represa del cicle "D'Arrel i amb Salero". El grup Tres de Ronda, liderat per Ramon Manent, fa que s'exhaureixin les entrades, amb una proposta basada en cançó marinera i de taverna.

La represa del cicle d'Arrel i amb Salero s'ha saldat amb un ple absolut al pati de l'Alfolí de la Sal. Tres de Ronda, un trio format per Ramon Manent, veu i guitarra, David de la Higuera, veu; i Pol Aumedes, veu i acordió diatònic amb una proposta que gira entorn l'havanera, la cançó de taverna i la cançó tradicional com a eixos centrals d'una proposta que ja van expressar en el seu primer disc "marineres.cat". El concert de dissabte va generar tanta expectativa que es van exhaurir totes les entrades fins el punt que va haver-hi gent que es va quedar fora sense localitat.

D'Arrel i amb Salero va néixer l'any passat amb la voluntat d'oferir una programació on es combinen la música tradicional catalana amb la cançó d'autor de la mà d'intèrprets de reconeguda solvència i trajectòria. Cada cicle es programa en dues tongades de concerts, entre juny i setembre. La proposta va arrelant i, fins avui, el grau de satisfacció és elevat, el que garanteix en bona part la sev acontinuïtat.

Al cicle d'aquest any li resta un únic concert, el que protagonitzarà Mirna Vilasís el dissabte 28 de setembre, amb presentació del treball "Espero meravelles", un homenatge musical a la poesia de Montserrat Abelló.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar