Publicitat
Publicitat

Nova representació Solitud 360º

La plaça de l'església va acollir una nova representació de la performance teatral Solitud360º. Per aquesta ocasió va convertir la façana de la parròquia de sant Pere en una gran pantalla digital de llum i color. Una representació per commemorar el 150 naixement de Caterina Albert / Víctor Català.

La plaça de l'església va acollir dissabte a la nit una nova representació de la performance teatral 'Solitud 360º', un espectacle estrenat en el marc de la fira La Vila del Llibre a manera de commemoració pel 150è aniversari del naixement de Víctor Català - Caterina Albert. Vist l'èxit de les representacions anteriors va obrir-se al possibilitat ja fa temps de muntar l'espectacle en dates assenyalades, així es va fer en dates festives de Setmana Santa o la programada per les activitats prèvies a la diada, marc immillorable per commemorar el 150è aniversari de naixement de Víctor Català, just un dia abans del seu aniversari, doncs Caterina Albert i Paradís nasqué l'11 de setembre de 1869. 

 

Degut el mal temps de la nit del 10 de setembre, es va posposar l'espectacle per aquest dissabte on el temps sí va permetre fer lluir Solitud 360ª una experiència immersiva de llums, ombres, fotografia i música per viure en primera personal el camí emocional de la Solitud de Víctor Català. 

 

 Muntatge sota la direcció de Coia Valls amb la participació de l'actriu Lila Urbano, la música en directe de Conrad Setó, fotografies de Xulio Ricardo Trigo i el mapping i muntatge d'Emiliano Castro i Marc Homar.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar