Publicitat
Publicitat

L'Esculapi inicia el curs amb goteres

La pluja dels últims dies torna a fer evidents les goteres a l'escola l'Esculapi. El curs comença amb 208 alumnes, menys que el curs passat.

La cara d'il·lusió era la que regnava als rostres dels dos centenars d'alumnes que aquest matí han començat el curs escolar 2019-2020 a l'escola l'Esculapi. A les nou en punt s'han obert les portes del centre i tot seguit s'ha fet la presentació de l'equip de mestres al pati de l'escola. Feta la presentació, els alumnes s'han anat repartint a les aules corresponents, molts d'ells acompanyats encara dels pares.Les novetats principals del curs que avui ha començat se centren en l'obertura d'una aula de SIEI - Suport Intensiu a l'Educació Inclusiva i la barreja dels alumnes de cicle inicial.

Han començat el curs un total de 208 alumnes, repartits entre 68 d'educació infantil i 140 de primària. Això significa un lleu descens respecte el curs passat.

Hauria estat un inici de curs sense cap incident, si no hagués estat per la pluja dels últims dies, que han fet reaparèixer les goteres que pateix l'edifici des de la seva construcció i que han fet impracticable una de les escales d'accés a les aules i una d'aquestes.

Mai és tard si arriba, diu la dita. I aquest mateix matí ja havien arribat els operaris que han de solucionar aquest defecte de construcció.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar