Publicitat
Publicitat

Nova direcció a l'Escola Empúries

L'Escola Empúries inicia un nou curs amb 552 alumnes, 12 més que l'any anterior i amb nova direcció al centre. Carme Pérez i el seu equip agafen el timó de l'escola durant el curs 2019 - 2020 amb l'objectiu de reconduir i tornar la calma al centre.

Un total de 552 alumnes, 12 més que l'any anterior han començat aquest matí el curs 2019 - 2020 a l'Escola Empúries. Un centre que enguany presenta nou equip directiu encapçalat per Carme Pérez, després de la marxa inesperada de l'exdirectora Lilian Xiqués. 

Les portes de l'escola s'obrien puntuals a les 3/4 de 9 del matí, per donar pas als més matiners que ja feia estona s'esperaven a les portes de l'escola. Els nervis, els somriures, els retrobaments i també algun plor han estat els protagonistes absoluts del matí. Al mig del pati els esperava l'escenari on la nova directora i tots els professors del centre han donat la benvinguda a tots els nens i nenes. Al mateix temps s'organitzaven les classes i cada grup feia fila per entrar a les seves aules. Enguany tot i seguir una línia continuista la novetat destacada és la millora del grup de P4, com a punt negatiu el no disposar d'aula d'acollida i l'elevat nombre  d'alumnes per aula. 

 

Tot i el canvi de direcció la línia d'aprenentatge seguirà igual, tot i que no es descarten introduir canvis. El que està clar, és que aquest serà un any per reconduir el centre i no engegar molts canvis. 

 

L'escola té previst començar ben aviat la seva participació dins el projecte 'Desembossat', una iniciativa per reduir el plàstic a les escoles que s'introduirà aquest curs escolar a tots els centres de l'Escala.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar