Publicitat
Publicitat

L'Insitut limita els mòbils als alumnes

L'Institut començarà el curs 2019-2020 amb la prohibició de l'ús dels mòbils a tot l'alumnat. S'inclouen tots els espais del entre. únicament els alumnes de Batxillerat els podran fer servir amb permís dels professors.

L'Institut El Pedró de l'Escala ha decidit prohibir que els alumnes facin servir els telèfons mòbils a tos els espais del centre.L'objectiu és evitar les problemàtiques derivades d'un mal us d'aquests aparells, també facilitant als pares la presa d'algunes decisions al respecte.Els telèfons de l'escola seran el mitja de contacte entre pares i fills sempre que sigui necessari.La mesura fa temps que es pensava i finalment s'ha aprovat en claustre amb el suport de l'Ampa del centre.Se n'informa al web de l'institut i s'ha enviat una carta a cada família.

Els mòbils podran entrar a l'escola però hauran d'estar apagats i en cap moment es podran utilitzar.

Els mòbils estaran prohibits a les aules, als passadissos i també al pati, on es creu es poden fer moltes activitats  o parlar sense la necessitat d'un telèfon.

Un estudi demostra que el 86 per cent dels pares estan a favor d'aquesta mesura.La seva aprovació al claustre implica que s'ha de complir.En cas d'incompliments s'aplicarà la normativa interna del centre.Des de l'Institut s'insisteix que no es tracta d'una mesura repressora sinó que té com a objectiu educar en el bon ús de les noves tecnologies.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar