Publicitat
Publicitat

Cor País Meu presenta Exili Cançons en escena

Després de deu anys fent gira per tot Catalunya, la coral Cor País Meu torna a l'Escala per representat 'Exili, cançons en escena'. Una versió actualitzada i amb novetats com textos de la novel·la 'La dolça Caterina' i la cançó de Josep Tero 'A 23 de gener'

La sala del CER de l'Escala va acollir de nou l'espectacle de cant coral dramatitzat 'Exili, cançons en escena' del grup coral El Cor País Meu. Un recital de cançons populars que vol recordar i testimonià l'èxode viscut per milers de persones abans, durant i després de la Guerra Civil Espanyola. Actualment porta deu anys en escena i s'ha pogut veure arreu de Catalunya.

Dirigit per Ramon Manent, l'espectacle va ser concebut per homenatjar els exiliats de la Guerra Civil, avui l'homenatge s'estén als presos i exiliats pels fets de l'1-O.

Per la representació d'aquest cap de setmana a l'Escala, l'espectacle arribava amb novetats com la incorporació de textos de la novel·la "La dolça Caterina" de Montse Castaño i la cançó "A 23 de gener" de Josep Tero, inspirada en el bombardeig que patí l'Escala l'any 1939.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar