Publicitat
Publicitat

Marxa de Torxes per la llibertat

Dimarts vinent es celebra la marxa de torxes per la pau i les llibertats. És organitzada per l'associació Flama del Canigó i recorrerà el tram comprès entre la torre de Montgó i La Platja vorejant el litoral escalenc de La Creu i Mar d'en Manassa.

Per quart any consecutiu es farà a l'Escala una marxa de torxes per la pau i les llibertats. Com cada any s'ha programat per la vigília de la Diada Nacional de Catalunya i farà un recorregut idèntic a les edicions anteriors. Està dimensionada per una seixantena de torxes, que surten de la torre del Pedró i baixen pel caminet que connecta amb la ronda del Pedró, baixen després per les escales de La Creu i voregen per la Mar d'en Manassa fins arribar a La Platja, on es llegeix un manifest. Com a prèvia, al migdia, es fa l'encesa del foc que alimentarà totes les torxes, a la mateixa torre del Pedró.

Aquest any les torxes engegaran la marxa un quart d'hora abans del que era habitual fins ara, a un quart de deu. Els interessats en portar una torxa, cal que s'inscriguin prèviament. Enguany les inscripcions es fan a l'Alfolí de la Sal.La mateixa vigília de la diada, una estona després de la marxa, s'ha programat una sessió especial de l'espectacle "Solitud 360º", un espectacle basat en la novel·la de Víctor Català que es va estrenar le cap de setmana de la Vila del Llibre, a la sala dels còdols de l'Alfolí. Ara es planteja en un format per a molt més públic. Es farà  a la plaça de l'Església amb projeccions a la façana del temple.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar