Publicitat
Publicitat

Quatre autocars per anar a la Diada

La territorial de l'Escala de l'ANC ja ha omplert 4 autocars per a la Diada del dia 11 de setembre, any de rècord amb més de 200 persones que sortiran de l'Escala direcció a la manifestació de Barcelona.

A menys d'una setmana perquè se celebri la manifestació de la Diada organitzada per l'Assemblea, els trams segueixen omplint-se . Fins ara ja són sis els trams que ja estan quasi plens i onze ja tenen una alta participació. Segons dades facilitades per l'Assemblea, ja hi ha 180.000 inscrits, 700 autobusos contractats i més de 205.000 samarretes venudes.La territorial de l'Escala de l'ANC ja fa dies que ha obert inscripcions per a tots aquells que vulguin anar a la manifestació de la diada a Barcelona en autocar. Enguany amb rècord de participació, ja que han omplert pràcticament 4 autocars, més de 200 participants.

Actualment queden 7 places, tal com explicava el representant de la territorial de l'Escala. Una places que s'esperen omplir, al llarg d'aquest cap de setmana i que té un cost de 15 euros.

A banda de les inscripcions, l'ANC de l'Escala també ha venut al llarg d'aquest agost samarretes oficials de la diada. Igual que els autocars s'han disparat les xifres totals aconseguit rècord en vendes. Actualment l'entitat ja no disposa de cap unitat. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar