Publicitat
Publicitat

Víctor López i Lis Pujol, Hereu i Pubilleta de l'Escala

Víctor López repeteix com hereu de l'Escala un any més. L'acompanyarà Lis Pujol, la nova pubilleta. Des del pubillatge es lamenta que aquesta tradició vagi a la baixa i que cada vegada costi més trobar nous representants, un fet que no passa només a l'Escala sinó a la majoria de poblacions de tot Catalunya.

Víctor López i Lis Pujol són els nous representants del pubillatge escalenc.Han estat els escollits en la gala celebrada al CER on han estat acompanyats de representants d'arreu de Catalunya.Hi han estat presents, entre d'altres,  hereus, pubilles i representants territorials de Figueres, Cubelles, Arenys de Mar, LLançà, Vilatenim , Tordera, la Catalunya Central, el Maresme o el Segrià.Tots ells han han estat presentats a la Sala del CER, just abans dels candidats escalencs.

De fet Víctor López, que és actualment el representant de l'Alt Empordà, repeteix en el càrrec, en uns anys on a les entitats els és realment difícil trobar joves que es vulguin implicar en el pubillatge.D'aquí que des de la Secció de Pubillatge s'agraeixi la predisposició del nou Hereu i Pubilleta.Durant la gala d'elecció prenien la paraula el representants del pubillatge alt-empordanès, la Pubilla de les Comarques Gironines, un representant del Foment de les Tradicions Catalanes i també l'hereu escalenc Víctor López.La pubilleta, encara una mica vergonyosa, agraïa l'honor amb una rialla.El pubillatge està en hores baixes, com dèiem amb molta dificultat per trobar candidats.Des de l'Escala, la secció de pubillatge del CER, hi treballa amb la regidoria de cultura, l'associació jove Els Xalats i el Punt Jove.

El cas de l'Escala no és únic, està passant el mateix a la majoria de poblacions.

Els representants que van participar el l'elecció del pubillatge a l'Escala hi van passar tot el dia.Entre d'altres, van visitar el Museu d'Empúries i van resseguir la Ruta Víctor Català.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar