Publicitat
Publicitat

Crítiques a l'espectacle de llum i al canó d'escuma

Les crítiques per l'espectacle de llum "Avatar papallones NABI" i pels problemes tècnics amb el canó d'escuma, els dos punts negres de la Festa Major. La Comissió de Festes carrega contra els crítics, al quals qualifiquen de gent tòxica.

La Festa Major 2019 ha estat un èxit de públic inqüestionable. La sensació generalitzada és de molt bon any. Però ningú és perfecte. I en una programació amb més de mig centenar d'activitats programades és molt difícil que totes totes satisfacin a tothom. Ja sigui perquè un espectacle no acaba de resultar com s'esperava d'ell, ja sigui per problemes tècnics o meteorològics, n'hi ha que no han acabat de lluir com s'esperava. Ha estat el cas, per exemple, de l'espectacle de llums "Avatar papallones NABI" que es va fer dissabte a la nit a La Riba, que va quedar petit i difícil de seguir. O el cas de la festa de l'escuma de diumenge al migdia on uns problemes tècnics van fer que el canó no llancés amb la potència esperada. La comissió de festes lamenta que no funcionessin bé aquests dos actes. Però el que lamenta més són les crítiques rebudes a través de les xarxes socials.

A mode de cloenda i complement d'aquest tall de veu podríem recórrer a la riquesa de frases fetes de la llengua catalana i recordar aquella de "Qui no en remena no en trenca".

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar