Publicitat
Publicitat

Crida del CER per trobar jugadors d'escacs

La secció escacs del CER L'Escala fa una crida per incorporar tres nous jugadors per fer front a la lliga 2019 - 2020.

A les portes del setembre i després de les vacances les diferents entitats de l'Escala tornen a engegar motors, per això moltes d'elles fan una crida per incorporar gent nova. Aquest és el cas de la secció d'escacs del CER, qui busca nous jugadors per fer front a la lliga 2019 - 2020 durant els mesos de gener, febrer i març. La secció d'escacs es reuneix un o dos cops per setmana per afrontar la lliga amb les màximes garanties. 

També des del CER però des de la secció de pubillatge aquest dissabte arriba l'elecció de la Pubilla i l'Hereu 2020, una diada plena d'activitats des de les onze del matí fins els vuit de la tarda. Un acte on l'actual hereu escalenc Víctor López s'acomiada.  Aquests últims anys no ha estat fàcil trobar candidats, tot i això s'espera poder celebrar la diada amb tota normalitat, doncs aquest any és especial per a la secció doncs farà 50 anys de l'elecció de la primera pubilla de l'Escala.

 

Per més informació o per apuntar-se a la secció d'escacs passar per les oficines del CER o parlar amb el responsable de la secció Alfons Martí 625 55 54 30.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar