Publicitat
Publicitat

L'Aventura't a Plaça Catalunya i carrers engalanats per la Festa Major

Un nou espai d'aventures adreçat als més jovenets i l'engalanament de carrers són les principals novetats de la festa Major de 2019 a l'Escala. Les activitats començaran divendres amb la inauguració de l'exposició de la festa i amb el pregó a càrrec del cantautor Joan Dausà.

Dels divendres di 30 d'agost al dimarts 3 de setembre es celebra la Festa Major de l'Escala, coincidint amb Santa Màxima, la patrona del municipi.Durant aquests dies es celebren un centenar llarg d'activitats.La festa segueix el patró d'altres anys, tot i que incorpora novetats, com un espai d'aventures a Plaça Catalunya o engalanament dels carrers amb més de 2 quilòmetres de banderetes.La Festa Major d'enguany manté les activitats tradicionals, les que s'han fet sempre a l'Escala.

Durant la festa no faltaran els concerts i les actuacions musicals.Enguany amb dues grans orquestres.

El que festa rere festa va a l'alça és l'espai de fires, enguany amb atraccions molt espectaculars.Una s'estrenarà a l'Escala.

El tret de sortida a la festa  de 2019 el donarà la inauguració de l'exposició de Festa Major, dedicada a la remodelació de l'edifici de Can Masset, i el pregó, enguany a càrrec del cantautor Joan Dausà.

Tots els actes de la festa Major de 2019 es poden trobar al tríptic que es distribueix , entre d'altres punts, a l'oficina de Turisme de la Plaça de les escoles.També es pot trobar online a www.lescala.cat.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar