Publicitat
Publicitat

Derrota molt ajustada del FC L'Escala davant el Barça Juvenil

El FC L'Escala va disputar ahir el penúltim partit de pretemporada davant el Juvenil del FC Barcelona, els homes de Sepu van oferir una molt bona imatge tot i acabar perdent per un ajustat 0-1. Ara els espera el Porqueres, el diumenge 1 de setembre.

El FC L'Escala afrontava ahir a la tarda el penúltim partit de pretemporada, ho feia davant el Juvenil B del Barça, un partit complicat per la qualitat del rival i per la quantitat de baixes del primer equip escalenc. Davant aquesta situació, l'entrenador local va comptar amb tot un equip nou format per jugadors de la primera plantilla, juvenils i jugadors a prova. Una combinació que va donar bons resultats doncs els escalencs van frenar els atacs blaugranes, van generar jugades de perill i van encaixar un únic gol al minut 26 després d'un xut fora l'àrea del dorsal 9 del Barça. Una imatge que va agradar al nombrós públic assistent i també a l'staff tècnic escalenc.

La segona part va seguir la mateixa tònica que la primera, certes jugades de perill a les dues porteries i amb els escalencs pressionant de valent però amb poca efectivitat davant el porter blaugrana. Els homes de Franc Artigas, també van mostrar senyals de la seva qualitat però els va acabar faltant intensitat per rematar el partit. De fet l'equip visitant va aprofitar el matx per fer proves dins el terreny de joc i per anar agafant forma física. Sepu va recuperar pel partit d'ahir el porter Moha, lesionat després de la visita del Barça B. Ell va disputar la segona part, durant la primera va defensar la porteria local Alex Company. L'equip espera recuperar a tots els jugadors de cara a l'inici de lliga, dels lesionats només és dubte Mussa.

{{ tall Sepu Entrenador FC L'Escala, recuperació jugadors }}

El pròxim partit i últim de pretemporada serà el poper diumenge 1 de setembre davant l'UE Porqueres, després d'uns partits complicats davant el Barça B, Peralada o Figueres els homes de Sepu es prenen uns dies de descans per afrontar el tram final de pretemporada i engegar motors de cara a primera catalana.