Publicitat
Publicitat

El pare i el fill ofegats a l'Escala, eren veïns d'Olot

El pare i el fill morts ofegats aquest cap de setmana a l'Escala eren veïns d'Olot, així ho ha confirmat l'Escola Pia d'Olot, on estudiava el menor des de feia un any. 

El pare de 29 anys i el fill de 4 que van morir aquest dissabte, per causes que s’investiguen, a la platja de Riells. Eren de nacionalitat francesa i feia almenys un any que havien arribat a la capital de la Garrotxa. Així ho ha confirmat el centre educatiu Escola Pia d'Olot, expressant tot el suport a la família a través d'una piulada a Twitter.

Els fets van passar dissabte al voltant de dos quarts de quatre de la tarda quan els serveis d’emergència van rebre diverses trucades informant que un nen s’havia ofegat. El servei de socorrisme de la platja de Riells va rescatar el nen en estat inconscient i va ser traslladat a la sorra on se li van practicar les maniobres de reanimació fins que el SEM va arribar a la platja però, malauradament, no van poder fer res per salvar la vida del petit. Segons Protecció Civil, la mare, que era al lloc, va alertar que també trobava a faltar el pare del nen i es va activar el dispositiu de recerca amb una embarcació i una moto aquàtica del servei de socorrisme. Finalment l’helicòpter dels Mossos d’Esquadra van localitzar el cos amb la càmera tèrmica a les 16.59 de la tarda. Una embarcació va acostar el cos de l’home fins a la platja on el SEM li va practicar maniobres de reanimació cardiopulmonar però no li van poder salvar la vida.   

Aquest dimarts la família celebrarà una cerimònia íntima a la capella del cementiri, abans d’incinerar els cossos del nen i el seu pare segons el desig de la família.  

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar