Publicitat
Publicitat

Bon balanç del Cinema vora el mar

Centenars de persones han seguit les dues projeccions de 'Cinema vora el mar'  que s'han fet durant aquest estiu a l'Escala. La Plaça Víctor Català s'ha omplert amb Bohemian Rapsody, en un escenari que es pot repetir en properes edicions.

L'edició d'enguany del 'Cinema vora el mar' ha estat tot un èxit d'espectadors.Tant en la primera sessió a La Riba com en la segona celebrada a Plaça Víctor Català l'afluència d'espectadors ha estat molt important , amb centenars de persones que han seguit les projeccions.Per tal de donar servei al visitant, les pel·lícules s'han projectat en castellà i subtítols en anglès.S'han buscat adequades per a un públic familiar.Les projeccions es solen fer a La Riba, però la previsió de tramuntana va fer que es portés a Plaça Víctor Català, una opció que s'estava estudiant i que en aquest cas ha servit de prova.Un espai més tancat, millor sonoritat i més adequat pels que van a veure cinema fan pensar que en un futur s'hi pugui tornar.

En la darrera de les projeccions totes les cadires es van omplir i els espectadors van aprofitar qualsevol lloc per seure i seguir la pel·lícula.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar