Publicitat
Publicitat

200 Persones a la cantada d'havaneres del Camp dels Pilans

El grup d'havaneres Cavall Bernat, van ser els encarregats un any més de posar la nota marinera a la nit d'havaneres al Camp dels Pilans. La pista del centre cívic va quedar petita per acollir les 200 persones que no van faltar a la cita.



Un estiu més els veïns del Camp dels Pilans - Les Corts van apropar les havaneres al barri, aquest any apostant de nou pel grup Cavall Bernat de Platja d'Aro fundat l'any 65 pel mestre Josep Lluís Ortega Monasterio, compositor, entre d'altres, de la cèlebre havanera "El meu avi".

 

La pista de les noves instal·lacions del barri va quedar petita per acollir a les 200 persones que van apropar-se fins a l'espai per gaudir d'una nit marinera a la fresca. De fet aquesta és la segona nit d'havaneres del barri, ja que el passat juliol el grup Mar d'Amunt s'estrenava a l'Escala.

Com marca la tradició durant la mitja part va servir-se cremat, beguda típica de qualsevol nit d'havaneres. Així mateix els assistents tenien a la seva disposició el servei de bar amb entrepans, begudes i coca. Seguint amb la iniciativa de l'estiu anterior, la cadira tenia un preu simbòlic d'un euro. Uns diners per invertir amb més activitats. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar