Publicitat
Publicitat

50 anys i més, concert de Sardanes del CER

El concert de sardanes d'estiu del CER amb la cobla Ciutat de Girona, omple de gom a gom els jardins del CER per commemorar els 50 anys de les dues entitats organitzadors, l'Agrupació Sardanista Avi Xaxu i el CER, sota el títol "Cinquanta anys... i més!"

Els jardins del Centre Cultura Municipal Xavier Vilanova van acollir un estiu més el Concert de Sardanes i música per a cobla. Com sempre la cobla encarregada de fer gaudir al públic assistent va ser la cobla Ciutat de Girona, un concert que enguany el seu fil conductor va ser la commemoració dels cinquanta anys de les dues entitats organitzadores: el CER i l'agrupació Avi Xaxu.

De les onze sardanes programades, quatre eren d'estrena: Ruixim de Mar de Mariela Finet, Tàndem Perfecte de Lluc Vizentini, De 1969 ençà, 50 anys d'història d'Anna Serra i 50 anys i seguim  d'Ivan Joanals. A banda de les novetats, el programa del concert té molt present la recuperació de patrimoni musical.

Un concert molt especial per la presidenta del CER Mercè Rueda, qui deixa el càrrec mot aviat.  

I encara el públic té ben present el concert d'aquest cap de setmana i l'organització ja està perfilant l'edició 44, dedicada a Josep Vicens i Juli 'Avi Xaxu'.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar