Publicitat
Publicitat

Dansa contemporània amb la càpsula "Fosques"

La dansa contemporània de la companyia El Paller, a La Platja. Ahir al vespre amb presentació d'una càpsula extreta de l'espectacle "Fosques" inspirat en dones ocultades per la història.

Els passavolants que passejaven per La Platja ahir al vespre van ser sorpresos amb l'espectacle de dansa contemporània "Fosques" escenificat a la sorra. De fet, era una càpsula d'aquest espectacle conjunt de les companyies Las Lo Las, El Paller i Art Estudi. Un projecte de creació conjunta que porta a escena dones injustament ocultades per la història.

Per a la sessió d'ahir, la companyia va adaptar la càpsula per incloure-hi una dona escriptora que va ocultar la seva identitat real darrere un pseudònim masculí, l'escalenca Caterina Albert.

La càpsula que es va veure ahir és només un fragmernt del projecte "Fosques", estrenat al festival Sismògraf d'Olot. Ahir, amb la dificultat afegida de ballar-la sobre una supefície difícil com la sorra.

La sessió de dansa d'ahir al vespre a La Platja forma part del cicle d'activitats promogudes per l'ADET. El 27 d'agost, la companyia El Paller tornarà a actuar a La Platja amb un espectacle diferent, suplint la sessió de màgia que, per motius de salut de l'artista, s'ha hagut de suspendre.

Comentaris de l'àudio© 2020 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar