Publicitat
Publicitat

Humor a les nits temàtiques del casal

La segona nit d'humor al casal del jubilat, dins el cicle de Nits temàtiques va portar a l'escenari el mític Ramon de Filiprim. Una de les nits amb menys públic, l'activitat acaba el proper 23 d'agost amb els saxofònics.

El casal del jubilat ha organitzat aquest estiu 5 espectacles dins el seu cicle de nits temàtiques, una oferta variada on es combina la música, el teatre i enguany l'humor. Doncs dues de les nits han estat dedicades aquest gènere.La nit del divendres 26 va ser el torn de Maite Carreras, qui va fer riure el públic amb el seu show i va omplir pràcticament el pati del casal. Aquest passat divendres pujava a l'escenari Ramon, humorista conegut per tothom, ja que els anys 80 va compartir moltes hores amb el públic a la pantalla petita amb programes com 'Filiprim' convertint-se en l'humorista més popular de Catalunya.

Actualment, tot i seguir col·laborant amb diferents mitjans de comunicació, també dedica part del seu temps a fer espectacles arreu del país, alguns d'ells acompanyats amb Maite Carreras com les obres teatrals 'Marit i Muller quin merder'. Tot i això, Ramon no va aconseguir omplir la pista exterior del casal, el president de l'associació de jubilats apunta que la baixada de públic és a causa del gran nombre d'activitats de la vila.

El cicle de nits temàtiques acaba el proper 23 d'agost a les nou del vespre amb un clàssic el grup Saxofònics.

{{ tall saxofonics}}

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar