Publicitat
Publicitat

Els Catarres inauguren els Concerts al Fòrum 2019

Els Catarres omplen el Fòrum Romà d'Empúries amb totes les entrades venudes. Una nit de festa, amb un públic entregat que ja va engegar motors amb l'artista revelació Suu i els seus temes reivindicatius i naturals.

L'edició número sis dels Concerts al Fòrum Romà no podien començar de millor manera, amb el cartell d'entrades exhaurides des de feia uns dies pel concert inaugural. Els Catarres i la promesa catalana Suu van portar la festa, l'alegria i les ganes de ballar al recinte arqueològic deixat el llistó molt alt i molt bones sensacions a un públic entregat des del minut u. Una il·lusió compartida entre els artistes convidats i el públic, així ho explicaven l'Èric i Jan components dels Catarres. 

A les deu de la nit saltava a l'escenari Suu amb la seva banda, per presentar el seu disc 'Natural' on parla de l'amor en l'amistat, l'amor de parella i l'amor cap a un mateix. Un missatge que va deixar molt clar al llarg de la nit amb la presentació de cada cançó, reforçant sobretot l'autoestima d'un mateix i el no preocupar-se tant del que diran els altres. Un missatge que el públic va acollir amb els braços oberts juntament amb les seves cançons de reggae, rock i pop. Suu finalitzava la seva participació amb el seu tema estrella 'Lligar no és lo teu'.

Després de reorganitzar l'escenari, era el torn dels Catarres qui van engrescar el públic amb les primers notes musicals del seu disc 'Tots els meus principis'

Amb l'entrega del públic queda demostrat que els Catarres enganxen i molt, però quin és el seu secret. 

El concert del Fòrum Romà va comptar amb un parell de sorpreses molt agradables, l'embaràs de la Catarra Roser Cruells i la presentació de la guanyadora del concurs de covers que el grup va oferir via Instagram, un concurs on el premi era actuar amb els Catarres al Fòrum Romà. Amb aquest concert, Els Catarres ja han iniciat el tram final de la seva gira. Una gira que finalitzarà a Barcelona amb un concert molt especial i després el grup es prendrà un temps de descans per treballar amb nou material.

Els concerts al Fòrum continuen aquesta nit amb Els Pets i acaben demà amb Ismael Serrano. Diumenge va ser el torn d'un altre súper concert el d'Andrea Motis. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar