Publicitat
Publicitat

Arriba la sisena edició dels Concerts al Fòrum Romà

Aquest dissabte arrenca la sisena edició dels Concerts al Fòrum Romà d'Empúries, ho fa amb el doble concert Suu + Catarres. En total passaran per l'escenari set artistes combinant actuacions de cantants consagrats i emergents.

Del 10 al 13 d'agost, el Fòrum Romà d'Empúries acull un any més els Concerts al Fòrum. Una aventura que va començar ara fa sis anys, en un espai on l'entorn, l'art i la música fan possibles nits màgiques d'estiu. Uns concerts fruit de la col·laboració entre TEMproductions i el Museu d'Arqueologia de Catalunya-Empúries, els quals durant el mes d'agost organitzen concerts amb artistes nacionals i internacionals.

El festival té com a premissa oferir directes d'artistes que ja estan tancant la gira. Un exemple el d'aquest dissabte amb els Catarres, un concert especial, ja que el novembre tanquen la gira a Barcelona i serà una de les darreres oportunitats de veure'ls per l'Empordà. Suu,acompanyarà els Catarres tot presentant el seu disc. La nit de diumenge puja a l'escenari una vella coneguda pels escalencs Andrea Motis, la jove artista presentarà el seu disc acompanyada per Joan Chamorro, Ignasi Terraza i Josep Traver. Obrirà la nit de diumenge la delicada veu d'Alessio Arena. El dilluns actuarà Pavvla, qui presenta el seu segon treball i després Els Pets amb el seu treball 'som' i la seva gira amb directes exclusius. El festival acaba el dimarts amb l'actuació intimista d'Ismael Serrano amb veu i guitarra.

 

Per la zona del Fòrum Romà i amb els quatre dies d'actuacions, l'organització calcula que unes 5000 persones gaudiran de les nits de concerts. Una xifra interessant i que demostra la bona acceptació d'aquest festival. Uns concerts que obren portes a partir de les nou de la nit. 

  

Per més informació o compra d'entrades visitar el web http://concertsempuries.com/

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar