Publicitat
Publicitat

ERC s'adhereix a la campanya #malamente

ERC de l'EScala s'adhereix a la campanya #malamente, de l'Agència Catalana de Joventut, de prevenció de violències sexuals contra adolescents i joves. La portaveu del grup demana que l'Ajuntament també s'hi adhereixi i es treballi en aquesta línia amb joves de l'Escala.



Aquest és l'spot de la campanya #Malamente que la Generalitat de Catalunya ha engegat per a prevenir les violències sexuals contra les adolescents i joves. Campanya coordinada des de l'Agència Catalana de Joventut i a través de la qual es farà arribar material de difusió com una bossa, braçalets, pins i díptics informatius sota el hashtag #Malamente, agafant el nom de la cançó que ha popularitzat la cantant catalana Rosalía, un referent entre el públic jove.El grup d'ERC a l'Ajuntament de l'Escala ha fet manifest que s'adhereix a la campanya i que incentivarà la seva visibilització.

Els republicans esperen que l'Ajuntament de l'Escala s'hi adhereixi també i que, ben aviat, es pugui treballar amb els joves de l'Escala en aquesta línia.De moment, el que ha fet l'Ajuntament és sumar-se a la campanya d'establiment de Punts Lila en dies assenyalats, campanya promoguda pel Consell Comarcal de l'Alt Empordà. A l'Escala se'n posarà un a l'espai de barrakes els dies de la Festa Major. Així es va explicar ahir en la roda de premsa de presentació del programa de Festa Major. Un Punt Lila que també es posarà al ball de Cap d'Any al Pavelló. La campanya inclou també reunions prèvies de formació.Pel que fa a la campanya #Malamente, l'Ajuntament n'ha rebut la informació i una primera remesa de material divulgatiu. Des de l'àrea de joventut s'ha apuntat avui que estan a l'espera de rebre més concreció de tot el que inclourà aquesta campanya abans de valorar quin grau d'implicació hi dediquen.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar