Publicitat
Publicitat

Nova temporada del CER amb el Teatre

El CER engega el proper mes d'octubre la nova temporada de sortides teatrals. Enguany amb títols importants com 'West Side Story', 'El pare de la núvia', 'La tienda de los horrores' o l'espectacle de màgia del Mago Pop.

Aquest mes d'octubre tornen les sortides 'El cer amb el Teatre', una aposta més que consolidada a la vila i amb un públic molt fidel que mes a mes s'apropen a la ciutat comtal per gaudir d'un bon espectacle. Enguany la temporada teatral començarà el 10 d'octubre amb 'La tienda de los horrores' el més nou d'Àngel Llàcer i Manu Guix, després del gran èxit de La jaula de las locas. Com sempre les sortides seran el dijous a les cinc de la tarda i el punt de trobada la plaça de les escoles.

La temporada 2019 - 2020 es preveu emocionant i amb bons títols, de moment ja hi han confirmats 4 espectacles d'octubre a gener. 

Com sempre s'intenta combinar els musicals, el teatre i altres estils d'espectacles de gran format. Una fórmula que funciona per tal que el públic respongui i l'activitat no acabi amb una rutina. Mostra d'això, la programació d'aquesta any amb la comèdia musical electritzant, a ritme de soul i rock & roll 'La tienda de los horrores' basada en la pel·lícula del mateix nom dels anys 60 on la vida de dos treballadors d'una floristeria farà un gir inesperat amb l'aparició d'una misteriosa planta carnívora. Amb 'Nada es imposible', l'espectacle de l'Antonio Díaz - EL MAGO POP, que està triomfant des de la seva estrena el Setembre de 2017, oferirà un viatge a través de l'extraordinari, ple de sorpreses, diversió, sensibilitat, ritme i emoció, una aventura plena d'il·lusions que confirma que, quan EL MAGO POP surt a escena, res és impossible! Al tram final de l'any arribarà 'El pare de la núvia' una comèdia de Joan Pera on un magnifica casament pot convertir-se en un autèntic malson, quan el pare de la núvia descobreix que el seu gendre és fill d'una antiga amant seva, la qual va deixar just nou mesos abans del naixement del nuvi.

L'any 2020 arribarà del braç amb el musical 'West Side Story' un dels musicals més importants i representatius, un Romeo i Julieta a la ciutat de Nova York, on  dos joves enamorats es veuen atrapats per l’enfrontament entre dues bandes de carrer.Per tots aquestes sortides ja hi ha inscripcions obertes, s'aconsella encarregar les entrades el més aviat possible per així assegurar el lloc. A més a més, tot i disposar de les files més properes a l'escenari sempre és respecte l'ordre d'inscripció. 

Vist el bon ritme d'inscripcions, els organitzadors estan convençuts que enguany és gaudirà de valent. De moment les activitats acaben el gener, però no és descarta allargar la temporada amb algun espectacle o sortida més. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar