Publicitat
Publicitat

Concert de blues a l'Alfolí

Segona actuació del Festival de Guitarra Girona - Costa Brava a l'Alfolí de la Sal. Aquest cop, a ritme de blues, amb els duets Slidepiano i Ànima Negra.

La sala central de l'Alfolí de la Sal ha ballat al ritme de blues amb el doble concert dels duos Slidepiano i Eduard Carreras amb Anima Negra. Ha estat el segon concert del Festival de Guitarra de Girona - Costa Brava que fa parada a l'Escala. El primer va ser protagonitzat pel clàssic "El concierto de Aranjuez" i ahir va girar a ritme de blues. Una demostració de l'eclecticisme d'un festival que vol tocar tots els pals amb el fil conductor de la guitarra com a protagonista.

El mateix Josep Manzano pujava ahir a l'escenari, fent duo amb Ferran Aran, piano. Ells dos son "Slide piano" i fan un viatge en el temps amb una combinació de temes i estils que han marcat època en el blues del segle vint. Figures com Eric Clapton, The Shadows o Santana inspiren aquest duet que aquest dilluns ha arrancat llargs aplaudiments a un auditori que pràcticament omplia la sala central de l'Alfolí de la Sal. El festival de guitarra Girona Costa Brava d'enguany ha programat un total de 22 concerts, bona part d'ells a Girona capital, però també en diversos municipis de l'Alt i el Baix Empordà, entre ells l'Escala.

El concert d'ahir es va completar amb un segon duet, el que formen el guitarrista Eduard Carreras i el baixista Dani Sánchez amb el nom d'Ànima Negra. Carreras ha format bandes com Blues de Rostoll, Siluets, Borderline Blues Band o Pexsom Blues, amb els quals ha enregistrat diversos discos en una llarga trajectòria de més de 25 anys. El Festival de Guitarra Girona - Costa Brava continua encara fins el 14 de setembre, amb una doble actuació final que es farà a Girona.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar