Publicitat
Publicitat

Entrenament de portes del Girona FC a l'Escala

Més de 600 afeccionats assisteixen a l'entrenament de portes obertes que el Girona FC ha ofert a l'Escala. Una experiència única per a molts joves que han sortit del Nou Miramar amb una foto o un autògraf dels seus ídols.

Rebuda espectacular del Girona FC a l'Escala, el Nou Miramar ha quedat petit per acollir a tots els seguidors blanc-i-vermells que no han volgut perdré l'oportunitat d'intercanviar unes paraules, fer-se unes fotos i aconseguir un autògraf dels seus ídols.

Dins el projecte Costa Brava Tour, que porta activitats, concurs i sortejos a diferents localitats del litoral gironí entre elles l'Escala s'emmarca l'entrenament a portes obertes de l'equip gironí. L'equip al complet del Girona FC ha saltat a la gespa a les 11 de matí per fer la sessió d'entrenament sota l'atenta mirada d'un bon centenar d'espectadors. Una jornada d'autèntica festa, ja que a part de poder veure en directe com treballen els homes d'Unzué, també hi havia una espectacular Fan Zone amb un seguit d'activitats lúdiques per a grans i petits. Un cop acabat l'entrenament s'ha desfermat una autèntica bogeria per aconseguir, fotos i autògrafs de tots els jugadors. Un acte on també s'hi han apropat turistes encuriosits que s'han endut una bona sorpresa. Un dia difícil d'oblidar per a molts joves i no tan joves.

Per qui també serà un dia per recordar serà pel jugador del Girona i escalenc Valery Fernández, present a l'acte malgrat la seva desafortunada lesió. El jove no s'ha volgut perdre l'oportunitat de tornar al camp que el va veure créixer esportivament i tampoc s'ha volgut perdre estar a prop dels seus seguidors. Ell mateix comentava que s'esperava gent, però no tanta.

L'equip es mostra optimista de cara a la nova temporada i només tenen un objectiu en ment puja, tot i això són molt conscients de la dificultat que això comporta. A nivell personal Valery, espera saltar a la gespa ben aviat per ajudar a l'equip.

Els jugadors han sentit el suport dels seguidors fins a l'últim minut, ja que la gran majoria els esperaven al voltant del bus per acabar de compartir unes paraules amb ells o aconseguir una última foto.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar