Publicitat
Publicitat

El Casal Esportiu visita l'Ajuntament de l'Escala

Els nens del casal esportiu de l'Escala han visitat l'Ajuntament acompanyats per els regidors d'Esports i de Joventut, Boran Minic i Marc Frigola, respectivament.

Una setantena de nens i nenes del casal esportiu han visitat el consitori escalenc. L'activitat formava part d'una gimcana que els ha portat a visitar els llocs més emblamàtics del municipi. L'Ajuntament no podia ser menys. Els han rebut els regidors d'Esports, Boran Minic i el de Joventut, Marc Frigola. Aquests els han acompanyat en un petit tour per les sales més importants de l'edifici, com la sala de plens i el despatx de l'alcalde. 

  

 La mainada ha aprofitat per preguntar dubtes i curiositats sobre la història de l'ajuntament i els alcaldes que hi han anat passant. La sala de plens, el destpatx de l'alcalde, la vara o el peveter olímpic de quan la flama de les Olimpíades del 92 va passar per l'Escala, són algunes de les coses que més els ha cridat l'atenció de la visita. 

  

 Una de les activitats de la gimcana que han fet els nens, ha estat fer un enquesta a diversos habitants de l'Escala, per conèixer de primera mà què demanen o què troben a faltar al municipi. Un cop a l'ajuntament, els nens han entregat els resultats al regidor d'Esports perquè ho faci arribar a l'alcalde, Victor Puga.

 

En definitiva, ha estat una visita, sens dubte, enriquidora per els més joves, per poder conèixer de prop el funcionament de l'ens municipal.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar