Publicitat
Publicitat

Dídac Costa de nou a la Vendée Globe

El regatista Dídac Costa fa la preinscripció per participar en la novena edició de la Vendée Globe. El navegant català té plaça assegurada pel fet d'haver completat la prova l'edició 2016-2017 i ara necessita buscar el finançament.

El navegant català Dídac Costa ha anunciat la seva intenció de participar en la novena edició de la Vendée Goble, la regata transoceànica considerada l'Everest dels oceans. 

Una prova celebrada cada quatre anys que té la sortida i l'arribada a Vendée al port de Les Sables-d'Olonne. El bomber català confia aconseguir els patrocines necessaris, per poder disputar la cursa amb millors condicions que l'edició anterior. On Costa va patir molt amb el seu vaixell One Plante One Ocean per aconseguir finalitzar la prova, doncs va començar la regata amb problemes que el van obligar a tornar a port, després quan baixava l'atlàntic va perdre una primera vela la qual li va fer perdre temps, a l'índic, va patir avaries a un timó i també als pilots automàtics que el van obligar a ser molt conservador. Un seguit de fets que no van impedir finalitzar la prova amb 108 dies, 19 hores i 50 minuts, convertint-se en el primer català que completava aquesta regata. Costa agafa de nou el repte i només espera no patir tant com fa quatre anys, utilitzarà el mateix vaixell que el 2016 però amb diverses modificacions per aconseguir més estabilitat, seguretat i velocitat. Vol adaptar-lo a les noves tecnologies i modernitzar-lo per afrontar la prova amb totes les garanties.

La cursa ha limitat a 30 el nombre de participants, ara per ara ja hi ha més demanda que oferta. Costa té la plaça assegurada per haver acabat l'edició 2016-2017.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar